Yosa logo rond

Een persoonlijke assistent bij de dagelijkse boodschappen

Het YOSA verhaal

Een week na een van onze brainstorm sessies vonden we een post-it waarop stond: “Recept aanbevelingen”. Deze post-it kwam voort uit de vraag: “Wat eten we vandaag?”. Een van de meest irritante vragen op de dag, ook bij ons thuis.

Zoveel keuze en toch zoveel twijfel. We hebben Yosa ontwikkeld om precies dat uit de wereld te helpen.

YOSA team

Als assistent helpt Yosa jou bij het zoeken van de juiste recepten. Met dat idee gingen we als een raket. We hadden snel een prototype en konden zo een studenten cheque van €2.000 voor ons idee binnenslepen. Wat bleek? Het werkte niet zoals we wilde en het schaalde voor geen meter.

Na deze conclusie ging het roer om. Yosa assisteert jou en je huishouden nu bij alles wat jullie kunnen bedenken rondom het doen van de dagelijkse boodschappen. Denk bijvoorbeeld aan recepten, aanbiedingen, gezamenlijke boodschappenlijstjes, etc.

Voorkom discussies over het eten, bespaar tijd voor werk, sociaal leven en sporten en geef geen geld uit dat je niet uit hoeft te geven. Minimale inspanning, maximaal resultaat.

Wat nu? Nu vragen we je om je in te schrijven zodat je onze oplossing kunt gaan testen.

Het YOSA Team

We zijn een team van drie enthousiaste, ambitieuze en tikkeltje eigenwijze young-professionals. Als klantgerichte ondernemers vinden we het belangrijk om met jou te ontwikkelen en niet alleen voor jou.

Yannick Caron

Yannick Caron

Yannick is iemand die zijn visie niet onder stoelen of banken steekt. Hij zoekt altijd naar nieuwe mogelijkheden en kansen die het concept beter kunnen maken.

Thomas de Jong

Thomas heeft een enorme passie voor digitale innovatie. Hij zoekt altijd naar de beste oplossing om nieuwe concepten zo snel mogelijk te realiseren.

Thomas de Jong
Thomas de Jong

Thomas de Jong

Thomas heeft een enorme passie voor digitale innovatie. Hij zoekt altijd naar de beste oplossing om nieuwe concepten zo snel mogelijk te realiseren.

Dion Kenter

Dion Kenter

Dion is ondernemer in hart en nieren. Met zijn sterke communicatieve vaardigheden en wilde ideeën zoekt hij altijd naar een nieuwe uitdaging om zich op te storten.

Het YOSA Bedrijf

Missie 🎯

Huishoudens overal en op
elk moment toegang
geven tot een persoonlijke
boodschappen assistent.

Visie 🧭

Het creëren van ‘s werelds
meest gepersonaliseerde
boodschappen ervaring
voor het gehele huishouden.

Een boodschappen assistent voor jouw Huishouden?!

Gelimiteerde plekken beschikbaar in de eerste versie!